Đilas: Ne postoji mera ludila za ovo što se radi sa autobuskom i železničkom stanicom

Izvor: SEEbiz.eu, 27.Avg.2018, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Ne postoji mera ludila za ovo što se radi sa autobuskom i železničkom stanicom

BEOGRAD - Šef odborničke grupe "Savez za Srbiju" u Skupštini Beograda Dragan Đilas ocenio je danas da je samo lud čovek mogao da ukine postojeću železničku stanicu u Beogradu i da putnike prebaci na dve, kako je rekao, "nedovršene i neadekvatne stanice".

"Isto toliko lud treba da budeš da srušiš postojeću autobusku stanicu i prebaciš saobraćaj na privremenu montažnu stanicu koju napraviš u Novom Beogradu", naveo je Đilas u pisanoj izjavi dostavljenoj agenciji Beta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << />
On je, medjutim, dodao da "ne postoji mera ludila" da se sruši postojeća autobuska stanica i da se naprave dve privremene, od kojih je jedna odmah pored srušene.

"E, takvi ljudi danas vode Beograd i Srbiju", naveo je Đilas.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.