Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jan.2023, 11:41

Đedović: Srbija i UAE dogovoraju saradnju u razvoju novog energenta - vodonika

Ministarka rudarstva i energetike Srbije Dubravka Đedović i ministar energetike i infrastrukture Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) Suhail Al-Mazrouei dogovorili su u Abu Dabiju potpisivanje Memoranduma o saradnji u oblasti razvoja vodonika, kao novog energenta, i nastavku saradnje u oblasti obnovljivih izvora energije, saopštilo je danas ministarstvo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Đedović: Dogovorena saradnja u energetici sa UAE; Stabilno snabdevanje strujom u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2023

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i ministar energetike i infrastrukture Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) Suhail Al-Mazrouei, dogovorili su danas u Abu Dabiju potpisivanje Memoranduma o saradnji u oblasti razvoja vodonika, kao novog energenta i nastavku saradnje u oblasti obnovljivih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.