Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2023, 15:56

Đedović: Naš strateški cilj je da budemo energetski nezavisni

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović posetila je danas Elektrotehnički fakultet (ETF), gde je razgovarala sa dekanom i održala predavanje o procesu energetske tranzicije Srbije kojem su pored studenata ovog fakulteta prisustvovali i studenti sa Univerziteta Harvard i MIT, koji borave u poseti Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đedović: Srbije kroz energetsku tranziciju teži dekarbonizaciji energetskog sektora do 2050.

Izvor: Beta, 19.Maj.2023

Ministarka rudarstva i energetike Srbije Dubravka Đedović izjavila je danas da će Srbije kroz proces energetske tranzicije težiti dekarbonizaciji energetskog sektora do 2050. godine, prateći ciljeve EU u ovoj oblasti, jer želi da postane članica Unije, saopštilo je ministarstvo."Naš strateški...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.