Izvor: Danas, 03.Dec.2023, 17:02

Đedović Handanović: Završeni svi radovi na gasnoj interkonekciji Srbija-Bugarska

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović rekla je danas, obilazeći gasnu interkonekciju Srbija-Bugarska, da su završeni svi radovi na tom strateški značajnom projektu za Srbiju, čime će se omogućiti sigurnije i stabilnije snabdevanje gasom iz različitih izvora, posebno iz Azerbejdžana, saopštilo je Ministarstvo.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarka rudarstva i energetike: Završeni radovi na gasnoj interkonekciji Srbija-Bugarska

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Dec.2023

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je danas da su završeni svi radovu na gasnoj interkonekciji Srbija-Bugarska.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Završeni radovi na gasnoj interkonekciji Srbija-Bugarska

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Dec.2023

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je u nedelju da su završeni svi radovu na gasnoj interkonekciji Srbija-Bugarska. Ona je, tokom obilaska tog "strateški značajnog projekta" za Srbiju kazala da očekuje puštanje gasovoda u probni rad do kraja nedelje, saopštio...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.