Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jun.2018, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dizni podigao ponudu za Tventi first senčeri foks na preko 70 milijardi dolara

Kompanija Dizni (Disney) podigla je ponudu za kupovinu zabavnog programa Foksa (Fox) na 70,3 milijarde dolara pošto je Komkast (Comcast) ponudio 65 milijarde.

Borba za Tventi first senčeri foks (Twenty-First Century Fox) odražava imperativ među kompanijama iz oblasti zabave i telekomunikacija koje sakupljaju sve više kanala kako bi se u privlačenju gledalaca mogle nadmetati s tehnološkim kompanijama kao što su Amazon i Netfliks (Netflix).

Dogovor o prodaji bi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << uključio Foksove filmske i televizijske studije, neke kablovske mreže i programe u inostranstvu, ali ne i Foks njuz (Fox News) i televizijsku mrežu Foks.

Ej-Ti-end-Ti (AT&T) je upravo kupio Tajm Vorner (Time Warner) za 81 milijardu dolara, pošto je sud odbacio navode vlade SAD o monopolu.

Dizni je u decembru ponudio 52,5 milijardi dolara za akcije. Sada je ponudio 38 dolara po akciji Tventi first senčeri foksa, dok je ranije nudio 28 dolara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dizni za zabavni program Foksa nudi 70 milijardi dolara

Izvor: N1 televizija, 20.Jun.2018

Kompanija Dizni podigla je ponudu za kupovinu zabavnog programa Foksa na 70,3 milijarde dolara pošto je Komkast ponudio 65 milijardi...Borba za Tventi first senčeri foks odražava imperativ među kompanijama iz oblasti zabave i telekomunikacija koje sakupljaju sve više kanala kako bi se u privlačenju...

Nastavak na N1 televizija...

Za "21st Century Fox" nude 70 milijardi dolara

Izvor: Radio 021, 20.Jun.2018

Kompanija Dizni podigla je ponudu za kupovinu zabavnog programa Foksa na 70,3 milijarde dolara pošto je Komkast ponudio 65 milijardi...Borba za "21st Century Fox" odražava imperativ među kompanijama iz oblasti zabave i telekomunikacija da poseduju sve više kanala kako bi se u privlačenju gledalaca...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.