Diskontni lanac pravi jedan logistički centar i za BiH i za Crnu Goru

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 13:31

Diskontni lanac pravi jedan logistički centar i za BiH i za Crnu Goru

Nemački diskontni lanac Lidl gradiće jedno centralno skladište i logistički centar za BiH i Crnu Goru, i to u Kiseljaku, u centralnoj Bosni.

Naime, prema rečima načelnika Opštine Kiseljak Mladena Mišurić Ramljaka, u toku je velika investicija Lidla u tom gradu, gde su još tri kompanije kupile zemljište.

Lidl je trenutno u procesu ulaska na tržišta Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije. Datumi otvaranja se još ne znaju, iako je za Crnu Goru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo najavljeno za kraj ove godine, što se izvesno neće desiti, piše Investitor.

Portal Investitor je ranije pisao da Lidl ima probleme sa pronalaskom lokacije u Crnoj Gori za svoj distributivno-logistički centar. Do sada su preko lokalne firme kupili samo tri lokacije za svoje supermarkete – jednu u Nikšiću i dve u Podgorici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.