Diseldorf: Bomba na aerodromu

Izvor: Akter, 02.Nov.2015, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diseldorf: Bomba na aerodromu

Više letova sa aerodroma u nemačkom gradu Diseldorfu je otkazano, jer je pronađena bomba zaostala iz Drugog svetskog rata, javila je agencija AP

Aerodromske vlasti su saopštile da je bomba teška 125 kilograma pronađena nedaleko od piste tokom noći i dodale da će pirotehničari izvesti kontrolisanu detonaciju na mestu gde je iskopana.

Zbog toga je izmenjeno vremena dolaska i odlaska skoro 40 letova.

Gradska vatrogasna služba je podsetila da su bombe zaostale iz Drugog svetskog rata nalažene i uništavane na području aerodroma u nekoliko navrata.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Bomba na aerodromu u Diseldorfu

Izvor: Studio B, 02.Nov.2015

Više letova sa aerodroma u nemačkom gradu Diseldorfu je otkazano, jer je pronađena bomba zaostala iz Drugog svetskog rata, javila je agencija AP...Aerodromske vlasti su saopštile da je bomba teška 125 kilograma pronađena nedaleko od piste tokom noći i dodale da će pirotehničari izvesti kontrolisanu...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.