Dinar uspeo blago da ojača

Izvor: Danas, 14.Jan.2010, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinar uspeo blago da ojača

Domaća valuta juče je uspela da ojača za oko 23 pare tako da će srednji kurs danas iznositi 97,09 dinara za evro što, prema mišljenju stručnjaka, ukazuje na to da su efekti šoka izazvanog puštanjem velike količine dinara na tržište radi isplate budžetskih korisnika, dostigli svoj vrhunac, te da bi eventualno novo veće slabljenje dinara u narednim danima eventualno moglo biti izazvano psihološkim razlozima, a ne realnim ekonomskim faktorima.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinar ojačao 0,24 odsto

Izvor: EMportal, 15.Jan.2010, 10:10

Dinar danas jači prema evru 0,24 odsto, zvaničan srednji kurs 97,0955 dinara za evro, objavila Narodna banka Srbije.

Nastavak na EMportal...

Dinar i dalje jača, u ponedeljak ispod 97 za evro

Izvor: SrbijaNet.rs, 15.Jan.2010

Dinar je nastavio da jača, drugi dan za redom i u ponedeljak, 18. januara, povećaće vrednost za 10 para u odnosu na evru, bez intervencije NBS, tako da će zvanični srednji kurs evra iznositi 96,8943 dinara, objavila je centralna banka. Današnji zvanični

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.