Deutsche Bank: Dvojica izvršnih direktora podnijela ostavke

Izvor: SEEbiz.eu, 08.Jun.2015, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deutsche Bank: Dvojica izvršnih direktora podnijela ostavke

 BERLIN -  Izvršni direktori Deutsche Bank Anshu Jain i Jürgen Fitschen podnijeli su ostavke na funkcije.

Fitschen i Jain su na ovim funkcijama od svibnja 2012. godine i njihovi ugovori trebalo je da isteknu u ožujku 2017, prenio je AFP.

Jain će napustiti funkciju 30. lipnja naredne godine, dok će Fitschen napustiti funkciju 19. svibnja 2016. godine kada će biti održana generalna skupština dioničara.

Britanac John Cryan,, bivši finansijski direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << švicarske UBS banke od 2008. do 2011. godine i član Upravnog odbora Deutsche Bank od 2013. godine, zamijenit će ih i od svibnja 2016. godine obavljat će funkciju predsjednika i izvršnog direktora.

Deutsche Bank je sredinom svibnja pokrenula unutrašnju istragu o tome da su ruski klijenti eventualno prali novac, pri čemu bi se moglo raditi o transakcijama vrijednim oko šest milijardi dolara u protekle četiri godine, objavili su njemački mediji.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.