Desetoro povređenih kod Bubanj potoka, prevrnuo se autobus, a potom se sudarila četiri automobila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2021, 16:04

Desetoro povređenih kod Bubanj potoka, prevrnuo se autobus, a potom se sudarila četiri automobila

Deset osoba je povređeno danas kada se na auto-putu kod Bubanj potoka prevrnuo autobus, a potom sudarila četiri automobila u koloni, koja se formirala nakon prevrtanja, javljaju beogradski mediji.

Tanjugu je u beogradskoj Hitnoj pomoći rečeno da je šest osoba povređeno kada je autobus u kojem su bili udario u bankinu.

Kako su naveli, to se dogodilo nešto posle 14.30, kada se autobus prevrnuo na bok, posle kontakta sa jednim automobilom.

Direktor međugradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saobraćaja "Laste" Mladen Lazarević rekao je da je autobus u 14 sati krenuo sa BAS-ove stanice za Novi Pazar sa tridesetak putnika.

"U martu je autobus prošao tehnički pregled, a sve detalje utvrdiće istraga. Poslat je novi autobus i nastavili su put. Ti putnici su dobro", rekao je Lazarević.

Nakon prevrtanja autobusa, u koloni koja se formirala sudarila su se četiri automobila, a tom prilikom su povređene još četiri osobe i prebačene u Urgentni centar, prenosi RTS.

Na mesto sudara, kilometar i po iza prevrnutog autobusa u pravcu ka Nišu, izašla je ekipa Hitne pomoći.

U toku je uklanjanje vozila koja su učestvovala u udesu, pa je saobraćaj prema Nišu otežan, a prema Beogradu se odvija samo u jednoj traci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.