Deonica duga 13,5 kilometara: Vučić obilazi put Velika Plana - Smederevska Palanka

Izvor: B92, 26.Dec.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deonica duga 13,5 kilometara: Vučić obilazi put Velika Plana - Smederevska Palanka

Beograd -- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa regionalnom direktorkom Svetske banke za Zapadni Balkan, Evropu i Centralnu Aziju Lindom Van Gelder.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić takođe će danas obići rekonstruisani put Velika Plana - Smederevska Palanka.

Obilazak je planiran za 11.00 časova, najavila je služba predsednika za saradnju s medijima.

Ta saobraćajnica povezuje Smederevsku Palanku sa Koridorom 10. Ukupna dužina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << deonice regionalnog puta (IIA, 147) od Smederevske Palanke do Velike Plane je dug 13,5 kilometara, od cega je rekonstruisano 9,83 kilometra, a izgrađen je i novi most preko potoka Guberaš. Obim radova je takav da je, iako je reč o rekonstrukciji, urađen potpuno nov put.

Građani su nekoliko godina tražili da se uradi taj put, jer predstavlja najbržu vezu između Smederevske Palanke i Velike Plane. Ukupna vrednost izvedenih radova, uključujući i radove na mostu, iznosi 598,76 miliona dinara bez PDV-a, od čega je 577,5 miliona za trasu puta i 21,2 milion za most.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆ OBIŠAO NOVU SAOBRAĆAJNICU: Do 2025. napravićemo 5.000 km puteva, rekao sam jednom ministru da će BITI SMENJEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas rekonstruisani put Velika Plana - Smederevska Palanka...Vučić je poručio velikom broju okupljenih građana u Smederevskoj Palanci da je došao u taj kraj da pokaže da država brine o svim građanima i da su i Smederevska Palanka i Velika Plana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.