Delez odustao od kupovine C marketa

Izvor: Beta, 04.Jul.2014, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delez odustao od kupovine C marketa

BEOGRAD, 4. jula 2014. (Beta) - Belgijska kompanija Delez (Delhaize Group SA) odustala je od kupovine 16,3 odsto kapitala C marketa, saopštila je u petak Agencija za privatizaciju.

Agencija je poništila tender za prodaju tog udela u C marketu nakon što je dobila obaveštenje od Deleza da neće produžiti važnost svoje ponude i licitacione garancije.

Ranije je, 20. juna, Agencija privremeno prekinula postupak privatizacije preostalog dela akcija društvenog kapitala C marketa >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << dok se ne utvrde bitni elementi postupka privatizacije, kako bi se stvorili preduslovi za postizanje veće cene prodajnog paketa akcija.

Tender za prodaju preostalog društvenog kapitala u C marketu objavljen je 10. avgusta, a rok za dostavu ponuda je produžavan tri puta na zahtev te kompanije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delez odustao od kupovine C marketa

Izvor: Mondo, 04.Jul.2014

Belgijska kompanija Delez (Delhaize Group SA) odustala je od kupovine 16,3 odsto kapitala C marketa, saopštila je..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.