Deficit budžeta SAD 665,7 milijardi dolara

Izvor: Vostok.rs, 22.Okt.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deficit budžeta SAD 665,7 milijardi dolara

Deficit američkog budžeta ove poreske godine, koja je završena prvog oktobra, dostigla je 665,7 milijardi dolara, javio je Blumberg, pozivajući se na Ministarstvo finansija.

Kako je saopštio Mnučin, ovako velika svota objašnjava se nedovoljnim plaćanjem poreza. Ministar tvrdi da njegov resor računao na drugačiju sumu. Mnučin je naveo da takva situacija treba da bude alarm za federalni resor.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Američki deficit čak 665,7 milijardi dolara

Izvor: SEEbiz.eu, 22.Okt.2017

WASHINGTON - Deficit američkog proračuna ove fiskalne godine, koja je završena 1. listopada, dostigla je 665,7 milijardi dolara, objavio je Bloomberg, pozivajući se na Ministarstvo financija...Kako je objavio američki ministar financija Steven Mnuchin, ovako velika svota objašnjava se nedovoljnim...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.