Dečja bećarijada u Martincima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2022, 12:59

Dečja bećarijada u Martincima

Manifestacijom „Dečja bećarijada“ zaokružena je priča projekta „Od semenke do zrelog ploda“ koji otpočet u Martincima 2021. godine. Deca su kroz učešće u projektu saznala kako se rađaju, razvijaju i rastu plodovi paprike i paradajza, a na samoj Bećarijdi skuvan je i paprikaš od plodova njihovog rada uz dobru zabavu i druženje.

Mališani predškolskog uzrasta propratili su ciklus rasta plodova paprike i paradajza. Kako i sami kažu dosta toga su naučili i ponosni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su na plodove svoga rada u plasteniku.

Svakodnevne posete plasteniku kod predškolaca razvijaju kreativnost i svet o tome kako se biljke razvijaju što svakako utiče da se od najranijih uzrasta stvaraju zdrave životne navike.

Mali Martinčani su na Bećarijadi ugostili svoje vršnjake iz predškolskih ustanova iz Kuzmina, Bosuta, Rače i Šašinaca gde su im pored ukusne zakuske priredili i interesantan zabavno takmičarski program.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.