David Manojlović novi direktor sektora prodaje u Valamaru

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Jan.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

David Manojlović novi direktor sektora prodaje u Valamaru

POREČ - S 15. siječnja ove godine funkciju Direktora sektora prodaje Valamar Riviere preuzeo je dosadašnji Voditelj odjela grupne i MICE prodaje za regiju sjever Vrsaranin David Manojlović.

David je započeo svoju karijeru u Valamar Rivieri prije devet godina kao pripravnik. Njegov je razvojni put uključivao i rad na pozicijama Stručnog suradnika grupne prodaje, Specijalista za ključne kupce i filler programe, Voditelja leisure prodaje, Koordinatora inhouse prodaje, Voditelja >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << odjela grupne i MICE prodaje te Voditelja projekta razvoja MICE segmenata.

Jedna je od ključnih poluga razvoja menadžmenta opredjeljenje Valamar Riviere za internu promociju pa je najveći broj menadžera rastao i razvijao se unutar kompanije, baš kao i David Manojlović. Valamar intenzivno promiče kulturu razvoja kompetencija za sve ključne zaposlenike u menadžmentu čiji broj, s obzirom na investicije i povećanje složenosti poslovanja, raste iz godine u godinu.

„Zahvaljujem svojim nadređenima na ukazanom povjerenju u vođenje jednog od ključnih sektora u našoj kompaniji. Od samog dolaska u Valamar imao sam priliku rasti i napredovati zahvaljujući starijim kolegama – mentorima te odličnom Valamarovom sustavu razvoja kompetencija i usavršavanja, kao i programu Valamar akademije", istaknuo je David.

Sektor prodaje u Valamar Rivieri dio je Divizije prodaje i marketinga, a podijeljen je na tri ključna prodajna segmenta: alotman, grupe i MICE koje prati organizacijska struktura, odnosno timovi sa svojim voditeljima.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.