Izvor: Blic, 17.Nov.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas u Sarajevu o podeli para SFRJ

Danas u Sarajevu o podeli para SFRJ

BEOGRAD - Mlađan Dinkić,v.d. guvernera NBJ je za danas u Sarajevu najavio susret guvernera nacionalnih banaka bivših država SFRJ, gde će biti započeti razgovori o sukcesiji. On na ovaj put ide kao specijalni izaslanik potpredsednika Savezne vlade i ministra za ekonomske odnose sa inostranstvom Miroljuba Labusa.

Dinkić je takođe rekao kako 'postoje indicije da zlata Kraljevine Jugoslavije nema'. Za mesec dana, koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je proveo u NBJ, Dinkić nije došao do podataka i potvrde da se 21 tona zlata Kraljevine Jugoslavije nalazi u Bazelu (Švajcarska).

- Otići ću u Bazel i ući u sef. Tek kada se lično uverim da postoji zlato sa žigom Kraljevine Jugoslavije, moći ćemo da razgovaramo o podeli - rekao je Dinkić. R. M.

Prelazna Vlada ukida dnevnice

Danas u Sarajevu o podeli para SFRJ

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.