Danas pretposlednje izvlačenje igre Uzmi račun i pobedi

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2018, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas pretposlednje izvlačenje igre "Uzmi račun i pobedi"

Nagrade izvlače poznati

Za pretposlednje izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", stiglo je je čak 9.528.816 koverata, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Pročitajte i: 

Nagrade će izvlačiti i učesnicima doneti sreću glumac Slobodan Stefanović, košarkašica "Partizana" Bojana Vulić, srebrni kajakaši iz Rija Marko Tomićević i Milenko Zorić, zlatna tekvondistkinja iz Londona Milica Mandić i srebrna tekvondistkinja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Rija Tijana Bogdanović, jedina pobednica Evrovizije iz Srbije Marija Šerifović, kao i jedan od naših najboljih odbojkaša Ivan Miljković. Oni su neke od brojnih javnih ličnosti koje su podržale borbu protiv sive ekonomije, ističe se u saopštenju.

Nagrade koje ovaj put očekuju učesnike su 30 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima ''DIS'', ''Forma Ideale'' i ''Ušće šoping centar'', 12 automobila Fiat 500L i čak dva stana- jedan u izgradnji u Beogradu, površine 54 kvadratna metra i drugi površine 116 kvadratnih metara u Novom Sadu.

Komisija koja se sastoji od pet članova, prisustvuje izvlačenju i odmah tokom emisije, vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre.

Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Priređivač nagradne igre - Vlada Republike Srbije - će sve srećne dobitnike kontaktirati već u nedelju 22. aprila i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati, dodaje se u saopštenju.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja u "Politici dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika."

Sve koverte koje su pristigle na šaltere "Pošte Srbije" do kraja radnog vremena, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 20. aprila, učestvuju u ovom izvlačenju.

Koverte koje ne budu izvučene ili su stigle posle 20. aprila, učestvuju u narednom, poslednjem izvlačenju. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka, biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija u kojem se održava izvlačenje, uz obezbeđenje MUP-a Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.