Daj, je..te, spavaj! - nova knjiga uspavanki

Izvor: S media, 24.Apr.2011, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Daj, je..te, spavaj!" - nova knjiga uspavanki

"GO THE Fuck to Sleep" naslov je najnovije, totalno "kul" zbirke dečjih uspavanki, koju na Amazonu trenutno možete samo rezervisati, i to po ceni od desetak dolara. Kritičari se bore ko će je više nahvaliti - pesmice su im "genijalne", a celo je delo (samo 32 stranice) proglašeno za "najiskreniju i je**no smešnu dečiju knjigu ikad napisanu".

Radi se o knjizi u stvari namenjenoj roditeljima koji svet ne gledaju kroz roze naočare i uspavljivanje klinca im se sastoji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << od nervnog sloma. Stihovi su iskreni, ispunjeni psovkama, ali i puni ljubavi prema deci, koliko god bila čudno izražena. Kao pratnja stihovima, čiji je autor Adam Mansbah, pojavljuju se i ilustracije Rikarda Kortésa, a sve zajedno priča priču o nevoljama i nedaćama vaspitanja nove generacije.

Nintendo 3DS obara rekord

"Amazon" prodaje diplomatske depeše

Mansbah je i sam otac, a u književnim je kurgovima poznat po nagrađivanim novelama "The End of Jews" i "Angry Black White Boy", a produkte svog neobičnog uma razlaže i studentima. Ovo mu je prva "dečija" knjiga koja uopšte nije za decu. Ako to još niste shvatili, autor se ograđuje od mogućih uništenih godina detinjstva ili kraćeg čavrljanja s organima reda.

(index.hr)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.