Dačić: Ubijen otmičar srpskih diplomata

Izvor: SEEbiz.eu, 26.Feb.2016, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Ubijen otmičar srpskih diplomata

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je, prema informacijama iz Libije, juče u gradu Sabrata ubijen Al Dabasi, koji se sa svojom grupom sumnjiči za otmicu dvoje srpskih diplomata u Libiji u novembru prošle godine.

Prema rečima Dačića, informacije govore da je Al Dabasi ubijen u gradskim borbama protiv ISIS-a u Sabrati. Dačić je agenciji Beta rekao da je vest o ubistvu Al Dabasija objavio Libija Observer i da se očekuje zvanična potvrda.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << />Dvoje službenika srpske ambasade u Libiji Slađana Stanković i Jovica Stepić oteti su u Libiji u novembru prošle godine, a poginuli su prošlog petka.

Prema nalazima obdukcije na Vojnomedicinskoj akademiji, poginuli su usled detonacije.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.