Izvor: S media, 09.Dec.2011, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da vam plata traje mesec dana

Svako od nas ima navike kojima nepotrebno troši i rasipa novac. Nosite svuda spisak sa sobom i izbegavajte kupovinu kada ste tužni, veseli, impulsivni

Radile sve što im se kaže, a dobile otkaz

KAŠNJENJE S PLAĆANJEM RAČUNA

Stvorite korisnu naviku plaćanja računa na vreme i uštedećete i više nego što mislite.

NEZDRAVE NAVIKE

Pušenje košta puno više od novca koji izdvajate za kutiju cigareta. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ta nezdrava navika drastično povećava troškove života i zdravstvenog osiguranja.

Novčići kakve još niste videli (FOTO)

KUPOVINA MARKIRANIH PROIZVODA

Od namirnica i odeće pa sve do lekova, mnogi kupuju određene proizvode isključivo zbog imena. Međutim, proizvodi koji nisu markirani ne moraju biti ništa lošijeg kvaliteta.

KUPOVINA NAPITAKA

Ako imate naviku da kupujete flašice vode, soka, kafu u limenakama ili za poneti - bacate neverovatne količine novca. Napitke za posao ili za šetnju ponesite od kuće, a sokove zamenite vodom.

I bogati plaču (FOTO)

UREĐAJI UVEK UKLJUČENI U STRUJU

Iako ste ugasili televizor, radio, klimu i kompjuter, vaši uređaji troše struju sve dok im je utičnica u struji. Od ukupne energije koju kućni aparati potroše 10 do 35 odsto je tokom razdoblja dok su ugašeni.

(Zena.blic.rs foto:Guliver/Thinkstock)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Da vam plata traje mjesec dana

Izvor: Capital.ba, 09.Dec.2011

PARIZ, Novac vam izmiče iz ruku kao sitan pijesak, imate osjećaj da nikada nemate dovoljno para, a plata traje desetak dana. Svako od nas ima navike kojima nepotrebno troši i ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.