Izvor: N1 televizija, 07.Maj.2021, 18:45

Da li treba ukinuti rad nedeljom: Poslodavci protiv, radnike niko ne pita

Da li treba ukinuti rad nedeljom u Srbiji i kako uskladiti, sa jedne strane, bojazni poslodavaca i države da bi to dovelo do manjih prihoda, i sa druge strane, potrebe radnika, koji je u sve gorem položaju, naročito radnici u trgovinama i ostalim uslužnim delatnostima, kako kaže Milica Marinković iz Inicijative za ekonomska i socijalna prava A11, dodajući da se do rešenja može doći socijalnim dijalogom, koji trenutno nedostaje. "Nemamo stranu radnika koju možemo čuti, možemo čuti samo stranu koja misli da treba da se radi nedeljom, a to su poslodavci", ukazuje ona.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Treba li ukinuti rad nedeljom: Radnike niko ne pita, čuju se samo poslodavci

Izvor: Radio 021, 07.Maj.2021

Da li treba ukinuti rad nedeljom u Srbiji i kako uskladiti, sa jedne strane, bojazni poslodavaca i države da bi to dovelo do manjih prihoda, a sa druge strane, potrebe radnika, koji su u sve gorem položaju, naročito radnici u trgovinama i ostalim uslužnim delatnostima...Milica Marinković iz Inicijative...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.