Da li ste tip radnika za unapređenje?

Izvor: Prva.rs, 28.Mar.2014, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste tip radnika za unapređenje?

U zavisnosti od toga u koju grupu vi spadate, zavisiće i to da li ćete baš vi biti osoba koju će vaš šef unaprediti. 

1. Radnici zbog privilegija 

To su zaposleni koji uvek žele da znaju kada će dobiti povišicu, unapređenje, ili nešto što im koristi. Oni nikad ne ostaju prekovremno, pa se po njima može naviti sat jer su jasni pokazatelji kraja radnog vremena. 

2. Radoholičari 

To su zaposleni na koje možete da računate. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Oni su uvek uz svoje šefove i kolege. Ovaj tip radnika se stara o tome da posao bude završen, ne zadržavajući se samo na svom zadatku, već i izvan gde god mogu da pomognu i kad god je potrebno. Oni preuzimaju pritisak od svojih šefova. To je tip zaposlenog koji kaže: "Hoćeš li me pustiti da se ja pobrinem za to, tako da ti možeš da se fokusiraš na nešto drugo?". Ovo su upravo radnici, koje poslodavci žele da unaprede. Osim direktora i među drugim zaposlenima ovi radnici imaju široko poštovanje. Oni će primetiti kad njihov saradnik ima neke privatne probleme i potrudiće se da uskoče i pomognu. 

Nemojte da shvatite pogrešno. Da bi vas vaš šef unapredio vi ne treba da ostanete svaki dan prekovremeno i da radite svačiji posao već da imate tip ličnosti i radnu etiku koja kaže: "Hej, ako nešto treba da se uradi ja sam tu da pomognem". Vredni i savesni radnici će uvek dobti ono što zaslužuju.
Izvor: Super žena

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.