Da li se isplati da sami pravite ajvar? VIDEO

Izvor: B92, 12.Avg.2021, 13:44

Da li se isplati da sami pravite ajvar? VIDEO

Beograd -- Jesen se polako približava, a sa njom nam stižu i sve one ukusne stvari koje ćemo jesti na zimu.

Jedna od prvih asocijacija na jesen je svakako priprema ajvara i karakterističan miris tokom kuvanja.

Međutim, danas sve veći broj domaćica kupuje ajvar.

Mnogi će reći da kupovni ajvar nikada ne može da bude kao domaći, ali nameće se pitanje, koliko nas košta tegla ajvara kada je sami proizvedemo i da li se isplati njegova priprema?

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"U mom okruženju ove godine je veliko interesovanje za pripremanje ajvara, u mom udruženju sve žene spremaju ajvar", kaže za Prvu TV Dušica Milovanović, iz Udruženja žena Barajeva.

"Ko ima zrelu papriku, može već sad da krene s proipremom, mada je cena paprike za sada veoma jaka", dodaje Milovanovićeva i ukazuje na to da ima i mnogo mladih žena koje se odlučuju da spremaju ajvar.

Opširnije u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.