Da li je ovo posao iz snova? Milioner raspisao konkurs za asistenta na putovanju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2019, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo posao iz snova? Milioner raspisao konkurs za asistenta na putovanju (FOTO)

Pronašao Tajanu među 60.000 kandidata

Medijima je pre nekoliko meseci kružila vest o Metjuu Lepreu, 26-godišnjem milioneru koji je tražio nekoga koga će plaćati 32 hiljade evra mesečno da putuje i odseda s njim u hotelima najvećih svetskih glavnih gradova.

Australijanac je uspeo da pronađe devojku koja odgovara njegovim potrebama, zaposlivši tako Tyannu De Assis koja se istakla u konkurenciji 60.000 zainteresovanih.

Lepre je ovaj posao opisao kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najbolji na svetu, pozivajući sve zainteresovane da se prijave na poziciju njegovog asistenta na putovanjima. De Assis je rekla da se nije nadala da će dobiti posao, te da je za vreme svog boravka u Los Anđelesu saznala za potencijalnu poslovnu priliku i odmah se vratila u Sidnej, gde je obavila telefonski intervju sa Lepreom.

- Nakon toga je sve išlo savršeno. To je svakako posao koji sam navikla raditi, kancelarijske obaveze, društvene mreže i odnosi s javnošću. Uz to, ovo je savršena pozicija jer obožavam putovanja. Sada sam spojila lepo sa korisnim. Moja porodica i prijatelji još uvek ne mogu verovati da sam dobila ovaj posao, svi smo oduševljeni i presrećni - rekla je De Assis za australijske medije.

Lepre je objasnio kako trenutno ne putuje i kako su on i njegova asistentkinja na jednom mestu, odakle uče ljude kako zaraditi svoje milione i zaobići tradicionalne poslove od osam do četiri. Kada to završe, planiraju da obiđu Evropu i deo SAD.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.