DUTB vratio dionice Save Turizma

Izvor: SEEbiz.eu, 08.Jun.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUTB vratio dionice Save Turizma

LJUBLJANA - Društvo za upravljanje potraživanjima banaka (DUTB) izvršio je odluku ljubljanskog suda i vratio dionice Save Turizma na račun društva Sava.

- Ova odredba ne znači da je unovčavanje financijskog osiguranja u bilo čemu sporno ili nezakonito, prioćili su iz DUTB-a.

Iz DUTB-a najavljuju kako za ovu odluku suda nije postojao pravni temelj, te će je pokušati osporiti svim pravnim sredstvima.

Podsjetimo, krajem svibnja DUTB je "sjeo" na imovinu Sava Turizma i Istrabenz Turizma. Time je DUTB "zauzeo" 30 posto slovenskih hotelskih kapaciteta i za kratko vrijeme bio najveći slovenski hotelijer.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.