DRŽAVA DAJE NOVČANI PODSTICAJ! Ovo su detaljni uslovi koje morate ispunjavati i datum za prijave!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 11:18

DRŽAVA DAJE NOVČANI PODSTICAJ! Ovo su detaljni uslovi koje morate ispunjavati i datum za prijave!

Država nagrađuje najbolje.

Takmičenje za Najbolju tehnološku inovaciju 2024. obeležava dve decenije. Ovo već tradicionalno takmičenje promoviše preduzetnički duh i način razmišljanja, a učesnicima daje finansijsku i edukativnu podršku.

I ove godine traži se Najbolja tehnološka inovacija u Srbiji, a nagradni fond je šest miliona dinara, objavila je Privredna komora Srbije (PKS).

Prijave su zvanično otvorene, a takmičenje se realizuje u tri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kategorije, piše eKapija.

Za inovativne ideje srednjoškolskih i studentskih timova rok za prijavu je 30. mart, dok je za realizovane inovacije i inovativno selo rok 5. maj 2024. godine.

Učešće na takmičenju, osim nagrada, takmičarima obezbeđuje besplatnu stručnu pomoć u vidu edukacije kroz treninge i konsalting. Zatim, besplatnu medijsku podršku, kao i kontinuirano praćenje i pomoć u godinama koje slede nakon završenog učešća na takmičenju.

Izvor: Srbija Danas/Biznis.rs Ljiljana Begović/Preneo: I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.