DRŽAVA SPREMA JEFTINU GRADNJU I ZA OVE GRUPE LJUDI: Povoljni stanovi biće dostupni većini građana

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2021, 21:01

DRŽAVA SPREMA JEFTINU GRADNJU I ZA OVE GRUPE LJUDI: Povoljni stanovi biće dostupni većini građana

Premijerka Brnabić saopštila lepe vesti.

Premijerka Ana Brnabić rekla je večeras da se radi na proširenju kategorija za kupovinu stanova koje gradi država, a za koje su do sada mogli da se jave pripadnici snaga bezbednosti.

Brnabić je to rekla u Skupštini Srbije odgovarajući na pitanje poslanika SDPS-a Branimira Jovanovića koji je pitao o proširenju kategorija, podsetivši da su do sada povoljnije stanove koje gradi država mogli da kupe pripadnici snaga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bezbednosti, kao i članovi porodica palih boraca.

- Brz i jednostavan odgovor - da. Radićemo na tome da proširimo i na mlade bračne parove, na radnike u zdravstvu, eventualno razmišljamo radnike u prosveti, na tome trenutno radimo. Da definišemo kategorije i kako na najbolji način da to uradimo- rekla je Brnabić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.