DRŽAVA PONOVO DELI BESPOVRATNA SREDSTVA: Izdvojeno 95 miliona dinara, a evo ko sve može da se prijavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 20:19

DRŽAVA PONOVO DELI BESPOVRATNA SREDSTVA: Izdvojeno 95 miliona dinara, a evo ko sve može da se prijavi

Pokrajina želi da podigne standard.
Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je konkurs radi sufinansiranja investicija kako bi gazdinstva preradom postigla veću vrednost proizvoda. Za tu namenu opredeljeno je 95 miliona dinara.
Pokrajina će sufinansirati kupovinu nove opreme za proizvodnju i preradu mesa i mleka, proizvodnju vina i rakije, preradu voća, povrća, uključujući pečurke, uljanih kultura, začinskog, lekovitog i aromatičnog bilja i preradu pčelinjih proizvoda.
Za sufinansiranje investicija u nabavku opreme za preradu mleka i mesa na gazdinstvima u Vojvodini u ovoj godini, po jednoj prijavi može se po konkursu dobiti bespovratno od 200.000...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.