DRŽAVA PONOVO DAJE NOVAC Lepe vesti - pomoć za mlade koji imaju korisne poslovne ideje, ali i 13. plata

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 13:02

DRŽAVA PONOVO DAJE NOVAC Lepe vesti - pomoć za mlade koji imaju korisne poslovne ideje, ali i 13. plata

Sjajna vest za mlade.

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda i ministar za brigu o selu Milan Кrkobabić čestitao je Međunarodni praznik rada "svima koji i danas marljivo rade, zaposlenima, našim vrednim domaćinima u selima Srbije – onima koji žive od svog tekućeg rada, a posebno penzionerima koji su decenijama svojim minulim radom uspešno izgradili ovu zemlju".

- PUPS, kao partija socijalne pravde, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od svog osnivanja energično se zalaže da zarade i penzije omogućavaju dostojanstven život. Zalažemo se za očuvanje svih stečenih radničkih prava, a posebno za učešće radnika u upravljanju i raspodeli dobiti – za 13. platu - istakao je Krkobabić u čestitki.

On je mladim ljudima "koji Srbiju brane naseljavanjem praznih kuća i rađanjem dece" poručio:

- Nastavićemo misiju preporoda sela, pored dodele seoskih kuća, za sve hrabre mlade ljude koji imaju korisne poslovne ideje dodeljivaćemo bespovratna sredstva za pokretanje privrednih aktivnosti neophodnih određenim selima - istakao je ministar Кrkobabić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.