DRŽAVA DAJE 30 MILIONA DINARA ZA KUPOVINU KUĆA: Ako ispunjavate SLEDEĆE USLOVE, možete da konkurišete!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2019, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRŽAVA DAJE 30 MILIONA DINARA ZA KUPOVINU KUĆA: Ako ispunjavate SLEDEĆE USLOVE, možete da konkurišete!

Najveći iznos za koji se može konkurisati je milion dinara, a prijavu mogu podneti supružnici čija bračna zajednica traje najmanje godinu dana

Supružnicima i vanbračnim parovima Vojvodina je ponudila 30 miliona dinara za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom.

Za dodelu tih sredstava je Zavod za ravnopravnost polova raspisao javni konkurs, a cilj je unapređenje ekonomskog položaja žena kroz vlašništvo nad nekretninama, razvoj seoskih sredina i bolji natalitet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i demografija, a bračni i vanbračni partneri za ovaj pokrajinski novac mogu konkurisati do 15. aprila.

i vanbračni partneri sa trajnijom zajednicom života, uz uslov da su sa teritorije Vojvodine.

Pravo učešća imaju supružnici i partneri od kojih je bar jedan u radnom odnosu, a jedan od njih mora biti mlađi od 40 godina.

Uslov je da nisu vlasnici ni suvlasnici bilo kakve nepokretnosti i da nisu u srodstvu sa prodavcem nekretnine. A uslovi su i da nisu pravosnažno osuđivani i da ne duguju za poreze i doprinose.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.