DRASTIČNE RAZLIKE U CENAMA U MARKETIMA U SRBIJI: Osnovne potrepštine su u nekim radnjama DUPLO SKUPLJE, a da to niste ni primetili

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 15:19

DRASTIČNE RAZLIKE U CENAMA U MARKETIMA U SRBIJI: Osnovne potrepštine su u nekim radnjama DUPLO SKUPLJE, a da to niste ni primetili

U ovom trenutku, razlika u cenama istih proizvoda je čak dupla u odnosu na mesto kupovine, tako da savetujemo vam da dobro preispitate gde ćete obavljati kupovinu, jer ušteda može biti velika.

Svedoci smo da su cene namirnica drastično poskupele, a neke su čak i duplo skuplje u odnosu na prošlu godinu.

Pored hleba i žitarica poskupelo je meso i riba, a prema podacima Republičkog zavoda za statistiku najviše su poskupeli meso, sir, jogurt i jaja.

Veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << broj prodavnica koristi vesti o inflaciji i poskupljenju kako bi još više zaradili, pa cene podižu više u odnosu na ostale, tako da pre nego što se odlučite na veću kupovinu kućnih potrepština dobro uporedite cene i idite u prodavnicu u kojoj se kupovina najviše isplati.

Prateći prosečne cene osnovnih namirnica na sajtu cenoteka.rs uključujući i one snižene, kao što su litar svežeg mleka, 1 kg brašna, litar ulja, 10 jaja, pirinač, šećer i so u "Idea" marketima će vam trebati čak 1.500 dinara.

Lična higijena će, prema cenama u nekim radnjama, uskoro postati luksuz, obzirom da u "Roda" marketima cene paste za zube idu i preko 800 dinara, a ukoliko u "Univerexport-u" nisu na sniženju ženski dezodoransi, njihova prosečna cena je skoro 600 dinara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.