DOMINACIJA U LATINSKOJ AMERICI Evropski proizvođač aviona ima VELIKE PLANOVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOMINACIJA U LATINSKOJ AMERICI Evropski proizvođač aviona ima VELIKE PLANOVE

Evropski proizvođač aviona "Erbas" planira da proda više od 1.000 novih putničkih aviona u Latinskoj Americi i na Karibima u narednih 15 godina.

- "Erbas" će time zadovoljiti polovinu od očekivane tražnje za avionima u tom regionu - rekao je Alberto Robles, potpredsednik kompanije za to područje, a prenosi agencija Rojters.

Više od 700 Erbasovih aviona već je u funkciji u Latinskoj Americi i na Karibima, što čini oko 60 odsto od celokupne tamošnje flote. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- U narednih 15 godina latinoameričkom tržištu avijacije biće potrebno više od 2.000 novih aviona. Mi bismo prodali više od 1.000 aviona - izjavio je Robles.

Erbas je prošle godine ostvario neto dobit od 64 milijarde evra, od čega je sedam odsto ostvareno zahvaljujući tržištu Latinske Amerike i Kariba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novo tržište: Planiraju da prodaju više od 1.000 aviona

Izvor: B92, 13.Jul.2019, 10:13

Bogota -- Evropski proizvodjač aviona Erbas planira da proda više od 1.000 novih putničkih aviona u Latinskoj Americi i na Karibima u narednih 15 godina..."Erbas će time zadovoljiti polovinu od očekivane tražnje za avionima u tom regionu", rekao je Alberto Robles, potpredsednik Erbasa za to područje,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.