Izvor: Blic, 05.Nov.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKLE?! Nizu besramnih komšijskih izjava, pridružio se i hrvatski "istoričar": Nisu ustaše izvršile genocid na Srbima u NDH, već SRBI NAD HRVATIMA!

Nakon što smo od raznih javnih ličnosti, crkvenih zvaničnika, medija (čak i nacionalne televizije) i još mnogih drugih iz Hrvatske navikli da relativizuju zločine Nezavisne Države Hrvatske (NDH) u Drugom svetskom ratu, iz naše susedske države stižu nove sulude optužbe da zapravo nisu ustaše počinile jedne od najgnusnijih zločina u istoriji, već da su oni - žrtve.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HRVATSKI ISTORIČAR PREŠAO SVAKU MERU BESRAMNOM IZJAVOM: Srbi su izvršili genocid nad Hrvatima, a onda su ustaše optužili za zločine!

Izvor: Kurir, 05.Nov.2018

Javnim ličnostima iz Hrvatske, koje negiraju genocid ustaša nad Srbima, zločine, broj žrtava, pa čak i samu prirodu logora Jasenovac pridružio i istoričar iz Splita Stjepan Lozo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.