DOBRE VESTI ZA SVE ONE KOJI ŽELE DA SE BAVE SEOSKIM TURIZMOM: Otvoren konkurs za BESPOVRATNE 2,3 milijarde

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 12:55

DOBRE VESTI ZA SVE ONE KOJI ŽELE DA SE BAVE SEOSKIM TURIZMOM: Otvoren konkurs za BESPOVRATNE 2,3 milijarde

Javni poziv traje do 1. oktobra

Uprava za agrarna plaćanja objavila je javni poziv za odobravanje projekata za IPARD podsticaje u ruralnom turizmu, u okviru takozvane Mere 7 (Diverzifikacija poljoprivrednih gazdinstava i razvoj poslovanja).

Poljoprivrednici, preduzetnici, mikro i mala preduzeća će biti u prilici da konkurišu za 2,3 milijarde dinara, a rok za podnošenje zahteva je od 1. jula do 1. oktobra 2020. godine.- IPARD podsticaji utvrđuju se u procentualnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznosu do 65 odsto vrednosti prihvatljivih troškova investicije, umanjenom za iznos poreza na dodatu vrednost. Korisnik IPARD podsticaja može da ostvari pravo na IPARD podsticaje u iznosu od najmanje 5.000 evra, a najviše 300.000 evra po zahtevu, bez obzira na ukupnu vrednost investicije.

Na javnom pozivu može se podneti samo jedan zahtev za odobravanje projekata po podnosiocu, a projekat može da obuhvati jednu ili više investicija iz Liste prihvatljivih investicija i troškova za Prvi javni poziv za Meru 7.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.