Izvor: Blic, 14.Okt.2018, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVA MILENA DRAVIĆ Novac za automobil dala dečaku za operaciju, a francuskoj novinarki pred svima u lice bacila tablete jer je vređala naš narod!

Diva, neverovatna glumica koja je svojom energijom i širokim osmehom razoružavala apsolutno sve - Milena Dravić, preminula je noćas nakon duge i teške bolesti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MILENA JE OBOŽAVALA SRBIJU: Odrekla se automobila da bi platila dečaku operaciju; Gađala francusku novinarku kada je vređala našu zemlju

Izvor: Večernje novosti, 14.Okt.2018

Ono što sigurno niste znali o njoj, jeste da je zajedno sa životnim saputnikom Draganom Gagom Nikolićem, dala dečaku novac koji mu je bio potreban za operaciju. Glumica Milena Dravić preminula je u svojoj 79. godini života nakon duge i teške bolesti. Bila je diva, neverovatna...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.