DDOR Novi Sad nije na prodaju

Izvor: B92, 05.Mar.2013, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DDOR Novi Sad nije na prodaju"

Beograd -- Osiguravajuća kuća DDOR Novi Sad, koja je deo italijanske grupe Unipol-Sai, nije na prodaju, izjavio je generalni direktor DDOR-a Kristijan Oto Noj.

On je u izjavi dostavljenoj medijima istakao da već godinama, odredjeni broj konkurenata izražava zainteresovanost da kupi DDOR Novi Sad, pošto je to jedno od malobrojnih finansijski zdravih osiguravajućih društava na srpskom tržištu.

U tim interesovanjima poslednja je bila izjava direktora Triglava Matjaža >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rakoveca koji je medijima kazao da ta slovenačka kuća želida kupi DDOR Novi Sad.

"DDOR Novi Sad jednostavno nije na prodaju. Društvo je deo novo formirane italijanske grupe Unipol-Sai, čiji prihod od premije iznosi 18 milijardi evra, i koja trenutno razradjuje svoju strategiju poslovanja u Italiji i inostranstvu", istakao je Noj.

On je dodao i da, nekima od kompanija koje su javno izrazile takav interes za kupovinu DDOR-a "očigledno nedostaju sredstva za bilo kakvu transakciju te vrste".

"Stoga, u takvim razgovorima nedostaje suština od samog početka, i tu se pre radi o stvaranju tržišnih glasina, nego o ozbiljnim poslovnim namerama", kazao je Noj.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DDOR Novi Sad neće prodati Triglavu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2013

NOVI SAD -..Osiguravajuća kuća DDOR Novi Sad, koja je deo italijanske grupe Unipol-Sai, nije na prodaju, izjavio je danas generalni direktor DDOR-a Kristijan Oto Noj (Christian Otto Neu)...On je u izjavi dostavljenoj medijima istakao da već godinama, određeni broj konkurenata izražava zainteresovanost...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.