DANAS PRVO IZVLAČENJE UZMI RAČUN I POBEDI 2020: Još uvek imate vremena za slanje koverata!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 08:24

DANAS PRVO IZVLAČENJE "UZMI RAČUN I POBEDI 2020": Još uvek imate vremena za slanje koverata!

U ovom trenutku na adresu "Uzmi račun i pobedi 2020" stiglo je čak 3.150.000 koverata.

Danas u 17 i 55 biće održano prvo izvlačenje u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije, a građani još imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili slipova.

Sve koverte koje su blagovremeno ubačene u poštanske sandučiće u skladu sa radnim vremenom poslovnica pošte širom Srbije, naći će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se danas u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade, saopštila je Vlada Srbije.

U današnjem izvlačenju biće dodeljeno pet automobila FIJAT 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Srećne dobitnike izvućiće teniserka Olga Danilović.

Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagrade igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.