DANAS POČINJE PRIJAVA ZA NOVU POMOĆ DRŽAVE: Važno je za ovu grupu građana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 13:16

DANAS POČINJE PRIJAVA ZA NOVU POMOĆ DRŽAVE: Važno je za ovu grupu građana!

Prijava je moguća do 31. maja.

Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković najavila je da će od danas ratari moći da se prijavljuju za davanja po hektaru, koja iznose 9.000 dinara.

Ministarka je rekla da će sredstva po hektaru iznositi 6.000 dinara, plus 3.000 dinara regresa za gorivo.

Navela je da će javni poziv biti otvoren do 31. maja i da će poljoprivredni proizvođači kako se budu prijavljivali na eAgrar, ako imaju kompletnu dokumentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmah dobijati novac.

- Imaćemo javni poziv na koji će poljoprivrednici moći da se javljaju i biće otvoren do 31. maja, kako bi svi imali dovoljno vremena da bez panike i žurbe ostvare svoje pravo - rekla je Tanaskovićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.