DANAS JE SUDNJI DAN ZA HOTEL JUGOSLAVIJU! Novi vlasnik na čelu seda u gazdinsku fotelju! NEĆETE VEROVATI šta sve ide na DOBOŠ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 12:40

DANAS JE SUDNJI DAN ZA HOTEL JUGOSLAVIJU! Novi vlasnik na čelu seda u gazdinsku fotelju! NEĆETE VEROVATI šta sve ide na DOBOŠ!

Početna cena 55 miliona €
Hotel Jugoslavija bi danas na javnoj licitaciji mogao da dobije novog vlasnika. Tačno u 12 sati potencijani kupac ili kupci nadmetaće se za kompaniju Danube Riverside koja je u stečaju, a čiju najvredniju imovinu čini upravo čuvena zgrada na Zemunskom keju, pripadajuće zemljište i umetnička dela od kojih su neka od istorijskog značaja.
Vrednost imovine procenjena je na 6,53 milijarde dinara, dok je početna cena na aukciji 3,18 milijardi dinara, a samo „korak“ u licitiranju potencijalnog kupca koštaće tri miliona dinara da bi aukcionar potom cenu podizao za po pet miliona dinara do završetka nadmetanja.
Odgovor na pitanje da li će uopšte biti učesnika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prodat Hotel Jugoslavija: Novi vlasnik bio jedini na licitaciji

Izvor: Blic, 22.Mar.2024

Hotel Jugoslavija je prodat na javnoj licitaciji koja je upravo završena. Kompanija Danube Riverside koja je u stečaju, a čiju najvredniju imovinu čini upravo čuvena zgrada na Zemunskom keju, pripadajuće zemljište i umetnička dela od kojih su neka od istorijskog značaja dobila je novog gazdu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.