Cvetna pijaca 30. septembra i 1. oktobra na platou ispred Spensa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2022, 11:16

Cvetna pijaca 30. septembra i 1. oktobra na platou ispred Spensa

Kako nam je jesen stigla, tako nam pristižu i raznovrsne jesenje boje. Pokret gorana i ovog petka i subote, 30. septembra i 1. oktobra organizuje još jednu jesenju Novosadsku cvetnu pijacu, na platou ispred SPENS-a.

Novosadska cvetna pijaca će pored izlagača sa cvećem, sadnicama i opremom za hortikulturu biti upotpunjena sa izlagačima meda i zdravstveno-bezbedne hrane kao i sa starim i umetničkim zanatima.

Radno vreme: petak, od 8.00 do 19.00 časova;  subota, od 8.30 do 18.00 časova. Novosadske cvetne pijace podržava Gradske uprave za privredu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Cvetna pijaca 30. septembra i 1. oktobra na platou ispred Spensa

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Sep.2022

NOVI SAD – Kako nam je jesen stigla, tako nam pristižu i raznovrsne jesenje boje. Pokret gorana i ovog petka i subote, 30. septembra i 1. oktobra organizuje još jednu jesenju Novosadsku cvetnu pijacu, na platou ispred SPENS-a. Novosadska cvetna pijaca će pored izlagača sa cvećem, sadnicama i opremom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.