Cvetković sutra sa nemačkim privrednicima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2010, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković sutra sa nemačkim privrednicima

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković razgovaraće sutra u Beogradu sa rukovodstvima 18 nemačkih kompanija o unapređenju ekonomske saradnje, posebno u oblasti investiranja u srpsku privredu.

Cvetković će razgovarati sa delegacijom nemačkog poslovnog udruženja "Odbor za Istok", koje okuplja najveće nemačke kompanije iz oblasti energetike, autoindustrije, telekomunikacija, avioindustrije, građevinarstva, informatike i trgovine, najavljeno je iz Vlade Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Predviđeno je da sastanku prisustvuju predstavnici "Folksvagena", energetske kompanije "RWE", "Dojče Telekoma", "Simensa","Dojče Banke", "BASF-a", "Air Berlin-a" i drugih kompanija, navedeno je u saopštenju.

Sastanku u Vladi Srbije će prisustvovati i ministri Mlađan Dinkić, Milutin Mrkonjić, Slobodan Milosavljević, Jasna Matić, Saša Dragin i ambasador Srbije u Nemačkoj Ivo Visković.

Šef Delegacije nemačke privrede za Srbiju i Crnu Goru Mihael Šmit izjavio je ranije Tanjugu da je "interes velikih nemačkih kompanija za Srbiju povećan".

Šmit je podsetio da je sutrašnja, druga poseta jedne velike nemačke delegacije Srbiji od 2005. godine, koju on predvodi, ali nije želeo da iznosi više detalja o razlozima dolaska i temama o kojima će se razgovarati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetković sa nemačkim privrednicima

Izvor: S media, 24.Jan.2010

Sitauacija u Obrenovcu se znatno pogoršala, i to na tri mesta Poljane, Draževac i Konatice, a 135 objekata je ugroženo vodom, saznaje S media portal. ..Tokom celog dana sektor za vanredne situacije u saradnji sa vatrogasnom službom i lokalnom samoupravom rade sve kako bi pomogli ljudima, odnosno...

Nastavak na S media...

Cvetković s nemačkim kompanijama o investiranju u Srbiju

Izvor: Kurir, 24.Jan.2010

BEOGRAD, 24. januara (Tanjug) - Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković razgovaraće sutra u Beogradu sa rukovodstvima 18 nemačkih kompanija o unapređenju ekonomske saradnje, posebno u oblasti investiranja u srpsku privredu. Cvetković će razgovarati sa delegacijom nemačkog poslovnog udruženja...

Nastavak na Kurir...

Nemački privrednici u Beogradu

Izvor: RTS, 25.Jan.2010, 08:57

Privrednici iz Nemačke, koji su razgovarali sa premijerom Mirkom Cvetkovićem, zainteresovani su za nove investicije u Srbiju, ocenjujući da je reč o tržištu budućnosti. Sa delegacijom nemačkih privrednika razgovarao je i predsednik Boris Tadić. ..Predsednik Vlade Mirko Cvetković razgovarao...

Nastavak na RTS...

Cvetković s rukovodstvima nemačkim kompanija

Izvor: S media, 25.Jan.2010

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković razgovaraće u Beogradu sa rukovodstvima 18 nemačkih kompanija o unapređenju ekonomske saradnje, posebno u oblasti investiranja u srpsku privredu. ..Cvetković će razgovarati sa delegacijom nemačkog poslovnog udruženja „Odbor za Istok”, koje okuplja...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.