Čudo u svetskom krahu: Valuta skočila 540%

Izvor: B92, 06.Feb.2018, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudo u svetskom krahu: Valuta skočila 540%

Tržište kripto-valuta palo je na najnižu vrednost od novembra. Nijedna od prvih 100 digitalnih valuta nije zabeležila rast, osim jedne.

kanadskog e-koina.

Reč je o kanadskom e-koinu (ECN), a zanimljivo je da njegova cena i dalje raste, dok druge kripto-valute padaju na najniže vrednosti.

Za manje od 24 sata, e-koin je skočio čak 538 odsto.

E-koin baziran je na kanadskoj platformi, na rangu novčića je 91. Za ovu valutu tvrde da može da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomogne zemljama u razvoju, poput Indije i Bangledaša da kontrolšu protok novca i spreče njegovo pranje, ali i da se bore protiv korupcije.

Ovu valutu je razvila grupa australijskih prgramera, a njome može da su trguje na platformama za razmenu kao šti su CoinExchange, YoBit, and C-CEX.

Trenutna cena kripto e-koina je 28, 69 dolara.

Svetske berze tonu već četvrti dan, dok svet svedoči gubitku od čak četiri biliona dolara za samo osam dana, kada su zabeležene rekordne vrednosti. Digitalna valuta bitkoin doživela je novi udar nakon što su pojedine banke zabranile njegovu kupovinu kreditinim karticama.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čudo u svetskom krahu: Valuta skočila 540%

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2018

Tržište kripto-valuta palo je na najnižu vrednost od novembra. Nijedna od prvih 100 digitalnih valuta nije zabeležila rast, osim jedne: kanadskog e-koina...Reč je o kanadskom e-koinu (ECN), a zanimljivo je da njegova cena i dalje raste, dok druge kripto-valute padaju na najniže vrednosti...Za manje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.