Crodux: 200 milijuna eura je premalo

Izvor: SEEbiz.eu, 13.Dec.2019, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crodux: 200 milijuna eura je premalo

LJUBLJANA - Iz kompanije Crodux vlasnika Ivana Čermaka odgovorili su na medijske spekulacije o tome da su na meti preuzimanja ljubljanskog Petrola.

"Bilo je nekoliko spinova koji su povezani s mogućom prodajom tvrtke. Ali ako biste je odlučili prodati, to sigurno ne bi bilo prema vrijednosti koju spominjete. Prihvatljiv iznos uvelike prelazi ono što spominjete, odgovorili su iz kompanije u vlasništvu generala Ivana Čermaka u Croduxu na pitanja Financi vezana za Petrolov projekt >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Orange.

Podsjetimo, prema neslužbenim informacijama Financi, Petrol nudi oko 200 milijuna eura, što je više od sedam puta više Croduxovog bruto novčanog toka (EBITDA). Čermakov PR nije odgovorio na pitanja zašto su svojedobno ipak prikupljali ponude za moguću prodaju kompanije kao niti znači li da je trenutno svaki pokušaj prodaje zaustavljen.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.