Crnogorska Vlada predložila povećanje minimalca za 15 odsto, na 222 evra

Izvor: Beta, 04.Apr.2019, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorska Vlada predložila povećanje minimalca za 15 odsto, na 222 evra

Vlada je na današnjoj sednici ovlastila svoje članove u Socijalnom savetu da predlože povećanje minimalne zarade za 15 odsto. To bi značilo povećanje sa sadašnjih 193 evra na 222 evra.Premijer Duško Marković poručio je da se odluka može doneti zahvaljujući ohrabrujućim rezultatima ostvarenim doslednim sprovodjenjem ekonomske politike u prethodnom periodu.Vlada će, kao i do sada, kako je rekao premijer, sve aktivnosti sprovoditi u stalnoj komunikaciji sa zainteresovanim stranama: i socijalnim partnerima i preduzetnicima i predstavnicima struke i nauke i civilnog sektora, saopšteno je nakon sednice Vlade.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Crnogorska Vlada predložila povećanje minimalca na 222 evra

Izvor: Radio 021, 04.Apr.2019

Crnogorska Vlada je na današnjoj sednici ovlastila svoje članove u Socijalnom savetu da predlože povećanje minimalne zarade za 15 odsto...To bi značilo povećanje sa sadašnjih 193 evra na 222 evra. Premijer Duško Marković poručio je da se odluka može doneti zahvaljujući ohrabrujućim rezultatima...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.