Izvor: B92, 24.Feb.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora oprezna prema ideji o balkanskoj avio-kompaniji

Podgorica -- Crna Gora je oprezno dočekala ideju da balkanske zemlje osnuju sopstvenu zajedničku avio-kompaniju. Direktor javnog preduzeća "Aerodromi Crne Gore" Milovan Đuričković izjavio je da Crna Gora prvo mora da definiše šta je njena politika u vazdušnom saobraćaju, a da tek potom može da razgovara o sličnim inicijativama. On kaže da nije slučajno to što je inicijativa potekla iz Bugarske, jer je njena nacionalna avio-kompanija bankrotirala.

Iz crnogorske avio-kompanije "Montenegro erlajnz" najavljuju da će izjasniti o inicijativi pošto pažljivo prouče ideju i sagledaju interese Crne Gore.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.