Crna Gora: Gorivo poskupjelo od ponoći

Izvor: Capital.ba, 01.Okt.2019, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Gorivo poskupjelo od ponoći

PODGORICA, U Crnoj Gori je od ponoći litar eurosupera i eurodizela skuplji pet centi, a lož-ulja četiri, saopšteno je iz crnogorskog Ministarstva ekonomije. U narednih 15 dana litar eurosupera 98 koštaće 1,38 evra, litar eurosupera 95 biće 1,34 evra, a eurodizela 1,26 evra. Litar lož ulja biće skuplji četiri centa i koštaće 1,23 evra. “Prema ranijim najavama, aktuelna dešavanja u Saudijskoj Arabiji prelivena na međunarodna tržišta uticaće i na cijenu naftnih derivata u Crnoj Gori, >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << koje će nakon ove korekcije biti na nivou iz jula”, navodi se u saopštenju. Prema odredbama uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun biće 14. oktobra, a eventualno izmijenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 15. oktobra, navode iz Ministarstva ekonomije. Srna Чланак Crna Gora: Gorivo poskupjelo od ponoći се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

POSKUPELO GORIVO U CRNOJ GORI ZA 5 CENTI: Litar eurosupera 1,38, a eurodizela 1,26 evra

Izvor: Kurir, 01.Okt.2019

PODGORICA - U Crnoj Gori su od ponoći povećane cene goriva, pa je litar eurosupera i eurodizela skuplji pet centi, a lož ulja za četiri centa, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.