Članica Benetton grupe otvara kompaniju u Bijeljini

Izvor: SEEbiz.eu, 09.Mar.2019, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članica Benetton grupe otvara kompaniju u Bijeljini

BIJELJINA - Firma Seven pull u vlasništvu italijanskih investitora, koja se bavi proizvodnjom majica, u ponedjeljak, 11. marta 2019. godine počinje rad u Bijeljini, saopšteno je na sajtu Grada Bijeljine.

- Na ovaj način u našem gradu biće otvorena nova radna mjesta što je od velikog značaja za našu lokalnu zajednicu. Na početku će biti zaposleno oko petnaest radnika, a očekujemo da će ova firma u narednom periodu da se širi i da će u toku godine biti zaposleno oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << 100 radnika - naveo je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, dodajući da će Gradska uprava pružiti svu neophodnu podršku za rad ovoj firmi, u skladu sa mogućnostima i zakonskim ovlašćenjima.

On je najavio da će Seven pull, čije sjedište je u Hasama, dobiti tehničku pomoć od gradskog Odsjeka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije.

- Veoma smo zadovoljni kako je tekla procedura prilikom otvaranja firme jer smo uspjeli da vrlo brzo završimo sve potrebne korake, kao i saradnjom sa Zavodom za zapošljavanje prilikom izbora radnika. Nadamo se da ćemo do kraja godine uspjeti da ostvarimo naš cilj i da u pogonu u Bijeljini zaposlimo oko stotinu radnika - istakao je vlasnik firme Alesandro Kararo, dodajući da je Seven pull članica Grupe Benetton Olimpias.

Pod nadzorom Edizione Srl, financijskog holdinga obitelji Benetton,

Olimpias uključuje industrijsku strukturu od 12 tvornica u Italiji i inostranstvu i 3.000 zaposlenika, od kojih je 700 u Italiji,a pod nadzorom je Edizione Srl, finansijskog holdinga porodice Benetton.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Italijani otvaraju firmu u Bijeljini, zapošljavaju 100 radnika

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Mar.2019

Firma "Seven pull", u vlasništvu italijanskih investitora, koja se bavi proizvodnjom majica, u ponedjeljak, 11. marta počinje rad u Bijeljini, objavljeno je na sajtu Grada Bijeljine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.