Cilj opozicionih medija je da ocrne predsednika Srbije Milorad Grčić: Nemojte koristiti i rudare za laži 

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 15:30

"Cilj opozicionih medija je da ocrne predsednika Srbije" Milorad Grčić: Nemojte koristiti i rudare za laži 

Dan rudara je jedan od najznačajnijih praznika za sve one koji privredi i građanima Srbije obezbeđuju energetsku stabilnost

V. d. direktor "Elektroprivrede Srbije" Milorad Grčić je istakao da je cilj opozicionih medija da iskoriste svaku priliku pa i onu "rekla-kazala" i ocrne predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vladu Srbije.

Izjavu Milorada Grčića prenosimo u celosti: 

- i zato je licemerno i tužno zloupotrebljavanje prijema za žene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rudare. Jedini cilj opozicionih medija je da iskoriste svaku priliku pa i onu "rekla-kazala" i ocrne predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vladu Srbije. Samo zlonamerni mogu ovakav događaj izokrenuti u potpunu laž i manipulaciju javnošću - rekao je Milorad Grčić i dodao:

- Žene koje rade u Rudarskom basenu "Kolubara" i kostolačkom kopu "Drmno" svakodnevno rade rame uz rame sa kolegama i ovo je bila jedinstvena prilika da se pokaže koliko se njihov rad ceni i poštuje. Nijedna žena rudarka nije naterana da dođe na ovaj prijem, već naprotiv. Sve su danas bile veoma ponosne i srećne što su se srele sa predsednikom Vučićem i reosornom ministarkom i što su imale priliku da u neposrednom razgovoru pokažu koliko su snažne, hrabre i vredne.

- Za razliku od prethodnika, predsednik i potpredsednica Vlade su na ovaj način ukazali čast i poštovanje prema ženama koje rade u svim vremenskim uslovima i ne žale se, već naprotiv s ponosom obavljaju svoj posao - rekao je Milorad Grčić i dodao:

- Koristim priliku da se ženama rudarkama zahvalim na radu i trudu i izvinim što se i ovakav dan politički zloupotrebljava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.