Česi i Rusi zainteresovani za Železaru

Izvor: NaDlanu.com, 22.Mar.2012, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Česi i Rusi zainteresovani za Železaru

BEOGRAD, 22. marta 2012. (Beta) - Holding iz Luksemburga "Junajted Grupa SA" zainteresovan je za ulaganje u Železaru Smederevo, saopštio je u četvrtak kabinet potpredsednika Vlade Srbije Jovana Krkobabića.

BEOGRAD, 22. marta 2012. (Beta) - Holding iz Luksemburga "Junajted Grupa SA" zainteresovan je za ulaganje u Železaru Smederevo, saopštio je u četvrtak kabinet potpredsednika Vlade Srbije Jovana Krkobabića.U holdingu su firme "Plzen stil" iz Češke i "Bumaš AD" iz Rusije u vlasništvu Igora Šamisa koji je u četvrtak u razgovoru sa Krkobabićem izrazio spremnost da njegova kompanija investira u smederevsku železaru."Krkobabić je zahvalio na zainteresovanosti i spremnosti tog holdinga da ulaže u lidersku izvoznu kompaniju u Srbiji", piše u saopštenju.Krkobabić je, prema informacijama Bete, nedavno razgovarao i sa investirorima iz Ukrajine o investiranju u smederevsku železaru i zajedno sa njima posetio tu firmu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.