Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Jun.2023, 01:57

Ceo Vimbldon očarano je gledao u vojvotkinju u haljini koja je melem za oči: Ovo je neprolazni trend, a od svake žene u sekundi pravi damu!

Vojvotkinja od Kembridža juče je uživala na Vimbldonu, a na deveti dan prestižnog turnira stigla je sa suprugom – princem Vilijamom. Kejt Midlton se pojavila savršeno stilizovana, poput prave dame, kako to ova sportska manifestacija i nalaže godinama unazad. Lepa brineta oduševila je sve prisutne u ženstvenoj, upečatljvoj haljini svoje omiljene dizajnerke, Alesandre Rič, a […]
Vest Ceo Vimbldon očarano je gledao u vojvotkinju u haljini koja je melem za oči: Ovo je neprolazni trend, a od svake žene u sekundi pravi damu! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.